GN Materieelbeheer biedt vooral gemak

Servicegericht meedenken in de bouw

GN Bouw, een regionaal geprofileerd aannemersbedrijf, bieden je het gemak van ons GN Materieelbeheer aan. Je hoeft niet meer zelf te investeren in materieel. Bespaar kosten! Huur materieel en gereedschappen bij ons waardoor je je kan richten op hetgeen waar jij goed in bent. Daadwerkelijk aan de slag.

GN Materieelbeheer heeft altijd gekeurd gereedschap op voorraad en kan je gedegen en professioneel advies geven om je verder te helpen. Tevens kunnen we op elk gewenst tijdstip jouw materieel en gereedschappen keuren en onderhouden zodat het op tijd weer voldoet aan de eisen. Om je nog meer gemak te bieden, bundelen we alles in één administratie. Je krijgt een duidelijk overzicht van het gehuurde materieel en de bijbehorende kosten.

Dankzij onze voorraad, kun je ons ook in spoedgevallen direct bellen. We regelen dat je snel over het juiste materieel beschikt en nemen ook de transportmogelijkheden met je door.

Maak gebruik van onze kennis en ervaring. Wij kunnen met je meedenken over de bouwsystematiek en –logistiek van jouw project, over de inzet van groot- en kleinschalig bouwmaterieel en over de kostenberekening naar de klant toe. Ook kunnen we je hulp bieden bij kwaliteits-, veiligheids- en milieuzaken. Zelfs als je extra mankracht op de bouwplaats nodig hebt, kunnen wij dat voor je regelen.

Kies voor gemak, de beschikbaarheid van een groot assortiment materiaal en de veiligheid van altijd gekeurd materieel. Maak kennis met GN Materiaalbeheer aan de Galvanistraat in Dordrecht. Bereikbaar via telefoonnummer (078) 6170 443 en e-mailadres johan.peemen@gn-bouw.nl.