Woningen bouwen met de nieuwste technologie

GN Bouw verzorgt (seriematige) nieuwbouw in opdracht van woningbouwcorporaties, institutionele beleggers en commerciële projectontwikkelaars. Bij dergelijke projecten gaat het GN Bouw vooral om de optimale klantbeleving. Wij zetten de woonconsument centraal om hen een beter en fijner huis te bieden. Het seriematig bouwen krijgt daardoor een meer individuele invulling.

GN Bouw onderhoudt intensief en vooral op een proactieve manier contact met opdrachtgevers én huizenkopers. Bij sommige projecten zit de kopersbegeleider van GN Bouw al voor de daadwerkelijke koop met de woonconsument om tafel om de individuele, functionele en afwerkingeisen in kaart te brengen. Tijdens dit traject houden we het duurzame element binnen de seriematige woningbouw nauwlettend in de gaten.

Zowel voor opdrachtgevers als voor particulieren kan GN Bouw een nauwkeurig bouwplan samenstellen met het Bouw Informatie Model.

Recente projecten

Overkamppark te Dordrecht

Overkampweg, Dubbeldam

De drie torens van Overkamppark liggen in Dubbeldam. Ook wel de groene achtertuin van Dordrecht genoemd. De drie gebouwen zijn straks opvallende ‘landmarks’ aan de rand van het Gezondheidspark. De appartementen kijken deels uit over het vroegere dorp Dubbeldam, het Overkamppark en de buitenplaats Dordwijk.

De Havenmeesters

Kraanbaan te Alblasserdam

Pal aan de kade van de rivier de Noord worden 14 royale eengezinswoningen gerealiseerd. Zij maken deel uit van de jonge wijk Alblasserwerf.

De veetien eengezinswoningen bieden volop ruimte en comfort. Zo heb je in de basis al 5 slaapkamers en een mooie keuken met luxe inbouwapparatuur en…

Park Bolnes

Bolnes te Ridderkerk

Als economisch meest gunstige inschrijver heeft GN Bouw dit project voor eigen rekening en risico, werk en uitvoering gereed gemaakt. Vervolgens heeft GN Bouw de realisatie ter hand genomen. Dit project is via een gescheiden koop aannemingsovereenkomst verkocht onder woningborggarantie. Ook de nutsvoorzieningen en bouw- en woonrijp maken waren…

De Zilvermeeuw

Brasemstraat te Hoogvliet

Buiten wonen, in de stad. Dát is wonen in nieuwbouwproject ‘Zilvermeeuw’ in Rotterdam-Hoogvliet. Deze markant gestileerde woningen aan een knus en veilig woonerf, liggen pal aan het park ‘de Meeuwenweide’ in Hoogvliet. Zilvermeeuw ligt in de rustige woonwijk Meeuwenplaat in het zuiden van de Rotterdamse deelgemeente Hoogvliet.