Maatschappelijke projecten van GN Bouw

Kantoren, bedrijfsunits, scholen, gymzalen, openbare gebouwen, (bedrijfs)verzamelgebouwen

GN Bouw realiseert voor diverse opdrachtgevers kantoren, bedrijfsruimtes, scholen, gymzalen, openbare gebouwen en (bedrijfs)verzamelgebouwen. Naast projectontwikkeling en nieuwbouw verzorgt GN Bouw ook onderhoud en renovatie.

Nieuwbouw

Bij nieuwbouwprojecten begeleidt GN Bouw het bouwproces als hoofdaannemer en werkt volgens LEAN. Wij ontzorgen opdrachtgevers door onze rol van initiatiefnemer: van de ontwikkeling naar de coördinatie van de bouwwerkzaamheden tot het sleutel klaar opleveren.

Recente projecten

Riwal Hoogwerk Stadion

Krommendijk te Dordrecht

In mei 2014 promoveerde FC Dordrecht van de eerste divisie naar de Eredivisie. Vanwege het promoveren waren diverse werkzaamheden nodig om het stadion te laten voldoen aan de eisen vanuit de KNVB en de media.

Direct na het promoveren is gestart met de uitvoer van de benodigde werkzaamheden.…

ZHL

Het appeltje te Oud Gastel

ZHL, the co-packing company, is een industriële dienstverlening met meer dan zestig jaar ervaring in dienstverlening aan de chemische sector. ZHL bewerkt en verpakt chemische producten die hun weg vinden in allerlei toepassingen over de gehele wereld.

De functionele hoofdopzet van de locatie betreft een vrijstaand bedrijfsgebouw, verdeeld…

Regiopolitie ZHZ

Vissersdijk-Beneden te Dordrecht

De opgave voor het Districtsbureau Politie Zuid Holland Zuid te Dordrecht bestond uit nieuwbouw en renovatie. Er is een kantoorgebouw gerealiseerd waarbinnen ruimte is voor een scholings-,sport- en bioscoopruimte. Het project heeft ervoor gezorgd dat het politiebureau voldoet aan de hedendaagse eisen. Vanaf de ontwerpfase tot het einde van alle…

Politie Hoogvliet

Middenbaan Noord te Hoogvliet

Tijdens de volledige interne renovatie van het bestaande politiebureau Hoogvliet heeft GN Bouw als hoofdaannemer een coördinerende rol gehad over alle uit te voeren werkzaamheden. Hierbij moet gedacht worden aan werktuigbouwkundige, elektrotechnische en interieurwerkzaamheden. Daarnaast heeft GN Bouw de werkvoorbereiding, projectleiding, uitvoering, bouwplaatscoördinatie en kwaliteitszorg van het project zelfstandig…