De Havenmeesters

Pal aan de kade van de rivier de Noord worden 14 royale eengezinswoningen gerealiseerd. Zij maken deel uit van de jonge wijk Alblasserwerf.

De veetien eengezinswoningen bieden volop ruimte en comfort. Zo heb je in de basis al 5 slaapkamers en een mooie keuken met luxe inbouwapparatuur en een badkamer voorzien van hoogwaardige Villeroy & Boch sanitair. En natuurlijk zijn er nog diverse opties mogelijk om al het woongenot te vergroten. Zowel voor binnen als voor buiten.

Vaak is de tuin een sluitpost; Zonde! Want een mooi aangelegde tuin werkt als verlengstuk op de woonkamer. Voor De Havenmeesters zijn drie typen tuinen ontworpen zodat je snel na oplevering kan genieten van binnen en buiten. 

Uitkijken op rivier De Noord, een weids uitzicht over de polder, genieten van een prachtige zonsondergang en de waterbus die u tot op de kade brengt. Dat is toch fijn thuiskomen!

Kijkt u voor meer informatie op www.havenmeestersalblasserdam.nl

Hoewel met zorg samengesteld, is het mogelijk dat wij een bron hebben gemist. Indien uw bronvermelding ontbreekt neem contact met ons op.

Kenmerken

Nieuwbouw, Optioneel gasloos

Locatie

Kraanbaan te Alblasserdam

Programma

14 eengezinswoningen

Opdrachtgever

AM Wonen

Architect

Klunder Architecten