Onderhoud voor behoud van woning of gebouw

GN Bouw voert voor diverse opdrachtgevers beheers- en onderhoudswerkzaamheden uit in de woningbouw. Vanuit een modulegericht aanpak kan een opdrachtgever de kennis en kunde van GN Bouw inzetten voor een statusinventarisatie van het pand, voor het opstellen een onderhoudsadvies, een kostenraming en een gedetailleerd uitvoeringsschema met plan van aanpak.
Een goede planning beperkt de overlast tijdens de uitvoering welke vaak in bewoonde en/of gebruikte toestand plaatsvindt.

Verduurzaming

Bij onze werkzaamheden in de woningbouw staat verduurzaming van het gebouw, dan wel de uit te voeren werkzaamheden centraal. Wij garanderen dat de duurzaamheidmaatregelen, zoals isoleren, daadwerkelijk functioneel zijn.

In opdracht voert GN Bouw service- en mutatieonderhoud uit, vaak in samenwerking met gekwalificeerde ketenpartners.

Recente projecten

Crabbehof Dordrecht

Groen van Prinstererweg te Dordrecht

Recent heeft GN Bouw diverse bouwwerkzaamheden mogen verrichten aan het Behandelcentrum Crabbehof te Dordrecht om het gebouw te laten voldoen aan de huidige wensen.

De hechte band tussen Behandelcentrum Crabbehof, welke is ontstaan nog voor de (ver)nieuwbouw in het verdere verleden en gedurende dit project enkel is versterkt,…

WZH Het Anker

Prinses Margrietlaan te Voorburg

WZH Het Anker is een woonzorgcentrum in een rustige woonwijk, tegen het oude centrum van Voorburg aan. Het woonzorgcentrum huisvest in het totaal 105 woningen. Op veel afdelingen zijn gezellige huiskamers aanwezig. Het Anker beschikt over één en tweepersoonskamer. Elk appartement heeft een sanitaire ruimte met douche en toilet.

Multipost Dordrecht

Pieter Zeemanweg te Dordrecht

Voor de Dordsche onderneming Multipost - marktleider op het gebied van post, mailactiviteiten en plastic kaarten - heeft GN Bouw de hoofdvestiging mogen realiseren aan de Pieter Zeemanweg te Dordrecht.

Het gebouw huisvest merendeel van haar honderd werknemers en is ingericht op de functies kantoren, overslag, distributie en…

Zorgcentrum Harg-Spaland

Willem Andriessenlaan te Schiedam

GN Bouw kreeg van De Frankenlandgroep het verzoek om in de binnentuin van het bestaande complex een bijeenkomst ruimte te ontwerpen.

De Frankelandgroep vertrouwde op de kwaliteiten en het inzicht van GN Bouw. Zodoende kon GN Bouw een voorstel doen voor het te realiseren gebouw

Het nieuw…