Certificering van GN Bouw

GN Bouw is een moderne allround bouwonderneming welke in de nabije toekomst haar honderdjarig bestaan zal bereiken.

GN Bouw, "De Bouwmeesters van nu", een bouwonderneming die zich op het volledige bouwproces richt, van initiatief tot aan het onderhoud.

Door gekwalificeerd hoogwaardig personeel en de bundeling van kwaliteit, ervaring en vakmanschap voelt GN Bouw zich thuis in het volledige bouwproces. Behoudens visie, teamwork en ambitie, staat maatschappelijke en persoonlijke betrokkenheid hoog in haar vaandel.

Kenmerkend voor onze organisatie en onze aanpak zijn inventiviteit en kwaliteit. Daarmee zijn wij in staat om de meest gecompliceerde projecten snel en efficiënt uit te voeren. Waar wij staan voor een aangename persoonlijke werksfeer, hanteren wij korte communicatielijnen. Vaste aanspreekpunten gedurende het volledige bouwproces, welke garant staan voor optimale efficiency.

Met inzet van eigen materieel en eigen mensen kunnen wij ieder project tot in alle details beheersen en kwaliteit garanderen. De hedendaagse bouwonderneming moet aan een aantal minimale eisen voldoen. GN Bouw is als lidbedrijf verbonden aan Bouwend Nederland en Woningborg.

Aanvullend is GN Bouw NEN-ISO-9001, NEN-ISO-14001 en VCA**-gecertificeerd en staan geregistreerd bij de Stichting Beoordeling Integriteit Bouwnijverheid.

Tegenwoordig is duurzaam en energiezuinig bouwen de standaard geworden voor veel projecten. De afgelopen jaren heeft GN Bouw hier veel ervaring in opgedaan.

Klik op de certificaten om deze in een groter formaat te zien.

ISO 9001:2015
VCA** 2008/5.1
Fundeon