Duurzaam ondernemen - GN Bouw"> Duurzaam ondernemen - GN Bouw"/> Duurzaam ondernemen"/>

Duurzaam ondernemen

GN Bouw werkt vanuit rijksmonument Slothoeve Gravensteyn in Dordrecht. Een bewuste keus, waarmee wij aantonen een constante interesse te hebben voor duurzame materialen en duurzaam bouwen.

Wij kiezen voor een groene toekomst. In ons handelen voeren we de duurzame denkwijze door via het Chain Of Custody systeem op het gebied van handel, productie en toepassing van bouwmaterialen.

Het is een continu proces, waarbij GN Bouw nieuwsgierig blijft onderzoeken hoe wij kunnen bijdragen aan het verantwoord omgaan met bouwmaterialen en werken daarvoor samen met duurzame ondernemers.

GN Bouw heeft de footprint klaar voor de CO²-ladder niveau 3 en is gecertificeerd voor ISO 14001. Intern hanteren we een procedure Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen die we jaarlijks evalueren.

Bouwtalent

In Nederland wordt veel gebouwd. Hiervoor zijn veel goed opgeleiden mensen nodig. Maar naast opleiding is praktijk en werkervaring ook van groot belang.

Bouwtalent wil een brug slaan tussen leren en werken. GN Bouw wil graag haar maatschappelijk bijdragen leveren aan het zo goed mogelijk begeleiden en opleiden van enthousiaste studenten.

Daarom probeert GN Bouw in overleg met Bouwtalent regelmatig studenten werkervaring op te laten doen.