Gedetailleerd uitvoeringsplan om overlast te minimaliseren

Renovatie van woningen, gebouwen en zorginstellingen

Renovatieprojecten vergen een hoog kennis- en ervaringsniveau om een gedetailleerde plannen te kunnen overleggen. Als uitvoeringsspecialist zet GN Bouw de kennis en kunde in om opdrachtgevers al in een eerder stadium te ontzorgen en maken gedegen analyserapporten voor onder meer woningbouwcorporaties, bedrijven, overheid, zorginstellingen en particulieren.

Proactief en oplossingsgericht meedenken betekent ook creatief zijn binnen de budgettaire kaders. Daarom biedt GN Bouw een modulaire werkwijze : variërend een statusinventarisatie tot een gedegen renovatieadvies, een kostenraming, een gedetailleerd uitvoeringsschema inclusief plan van aanpak. Of een combinatie van alles voor een complete analyse.

Veelal vindt renovatie plaats in bewoonde/ gebruikte toestand. GN Bouw werkt met heldere plannen van aanpak zodat opdrachtgevers en gebruikers duidelijkheid hebben over de uit te voeren werkzaamheden. Met deze werkwijze beperkt GN Bouw de overlast tot een minimum.

TIP:

Met een hoger energielabel de vaste lasten drastisch verlagen? Informeer bij GN Bouw naar de mogelijkheden.

 

Recente projecten

Rabobank Drechtsteden

Dordrecht

Voor Rabobank Drechtsteden heeft GN Bouw het kantoor aan de Wilgenbos te Dordrecht getransformeerd. Het pand is opnieuw ingericht naar het ontwerp van Ben Kraan Architecten uit Bodegraven om weer te voldoen aan de huidige uitgangspunten van het klant-ontmoetingsconcept en kantoorconcept van de Rabobank.

Het kantoor is veranderd…

WZH Prinsenhof

Eind 2015 zijn de werkzaamheden op de begane grond van WZH Prinsenhof gestart. De recreatiezaal en het entreegebied worden grondig gerenoveerd en de recreatiezaal wordt uitgebreid. De verbouwing gebeurd in operationele staat. WZH heeft voor GN Bouw gekozen door een combinatie van de economisch meest voordelige inschrijving en het…

75 woningen Overkerk

Hendrik Ido Ambacht

In de wijk Overkerk in Hendrik Ido Ambacht zijn, in opdracht van Rhiant, circa 75 woningen gerenoveerd. De woningen zijn voorzien van nieuwe kunststof kozijnen met draai-/kiepramen en HR++ glas. De bewoners hebben ook een fraaie voor- en achterdeur gekregen die zo is geplaatst dat er een laagdrempelige toegang…

WZH Leilinde

Harriƫt Freezerhof te Leidschenveen

Door de hedendaagse vernieuwingen in de zorg, waarbij een optimale balans wordt gezocht tussen medische zorg, ergonomie en esthetiek wordt WZH Leilinde aangepast aan de huidige wensen en eisen van de patiënten verzorging.

Bestaande activiteitenruimten worden omgebouwd naar patiëntenkamers, met hierin door GN Bouw gerealiseerde eigen voorzieningen zoals…