Overkamppark te Dordrecht

De drie torens van Overkamppark liggen in Dubbeldam. Ook wel de groene achtertuin van Dordrecht genoemd. De drie gebouwen zijn straks opvallende ‘landmarks’ aan de rand van het Gezondheidspark. De appartementen kijken deels uit over het vroegere dorp Dubbeldam, het Overkamppark en de buitenplaats Dordwijk.

De appartementen vallen op door hun riante living, plafondhoge kozijnen en ingenieuze plattegronden. Per verdieping zijn er slechts vier appartementen zodat u minimaal aan twee zijden raampartijen heeft. De terrassen en/of balkons zijn allemaal op een hoek gesitueerd en bieden uitzicht op het Overkamppark of richting Oudendijk. De woningen worden compleet opgeleverd inclusief complete keuken en badkamer. Parkeren kan in de overdekte parkeergarage.

Er zijn nog woningen beschikbaar! Kijk voor meer informatie op de projectwebsite!

De tweede fase van Overkamppark is nu in verkoop. Toren twee bestaat uit 53 nieuwbouw appartementen en twee penthouses. Er zijn drie- en vier-kamer-woningen, allen met een goede zonligging en een prachtig uitzicht over het Overkamppark.

De woontoren is voorzien van een duurzame energievoorziening op basis van collectieve warmtepompen en warmte- / koudeopslag (WKO) in de bodem. Hiermee is de woning gasloos en toekomstbestendig.

Kijkt u voor meer informatie op www.overkamppark.nl

Hoewel met zorg samengesteld, is het mogelijk dat wij een bron hebben gemist. Indien uw bronvermelding ontbreekt neem contact met ons op.

Kenmerken

Nieuwbouw, Gasloos,
Hoogbouw, Verkoopwoningen

Locatie

Overkampweg, Dubbeldam

Programma

53 appartementen
2 penthouses
75 bebouwde parkeerplaatsen

Opdrachtgever

AM Wonen

Architect

Klunder Architecten