Multipost Dordrecht

Voor de Dordsche onderneming Multipost - marktleider op het gebied van post, mailactiviteiten en plastic kaarten - heeft GN Bouw de hoofdvestiging mogen realiseren aan de Pieter Zeemanweg te Dordrecht.

Het gebouw huisvest merendeel van haar honderd werknemers en is ingericht op de functies kantoren, overslag, distributie en opslag.

Via ‘’Business to Business’’ heeft GN Bouw mogen tekenen en als samenwerkingspartner deelgenomen aan het bouwteam. Naast de uitvoering was het de taak van GN Bouw om onafhankelijk advies over het ontwerp en functionele indeling te geven. Hierbij is vooral aandacht geven aan verwerking en optimalisatie van de individuele wensen van de opdrachtgever en de coördinatie van derden waaronder het bouw- en woonrijp maken. GN Bouw heeft ook de coördinatie met de Gemeente Dordrecht als leveranciers van procesapparatuur begeleid. In het overleg aangaande het ontwerp is een grote rol weggelegd voor logistiek en distributie.

Recentelijk heeft GN Bouw meerdere aanpassing, door middel van verbouwingen aan het originele gebouw gerealiseerd. Vanwege de economische groei wil Multipost haar huisvesting hier op aanpassen. Op basis van de individuele wensen van Multipost presenteert GN Bouw een totaalvisie op de beoogde werkzaamheden. Hierbij wordt specifiek en kwalitatief aandacht geschonken aan het operationeel doorgaande proces.

Hoewel met zorg samengesteld, is het mogelijk dat wij een bron hebben gemist. Indien uw bronvermelding ontbreekt neem contact met ons op.

Kenmerken

Nieuwbouw utiliteit

Locatie

Pieter Zeemanweg te Dordrecht

Programma

Gebouw met functies voor kantoren, overslag, distributie en opslag.

Opdrachtgever

Multipost

Architect

Ontwerpburo Dick van der Poel te Hendrik-Ido-Ambacht