Overeenkomst Rabobank Drechtsteden

Op 22 april jl. is de overeenkomst getekend tussen GN Bouw en Rabobank Drechtsteden, tezamen met Ben Kraan Architecten, verantwoordelijk voor het ontwerp en de projectbegeleiding en HulstFlier Installateurs. Het kantoor van Rabobank Drechtsteden aan de Wilgenbos in Dordrecht zal een transformatie ondergaan.

Het klantontmoetingsconcept in het huidige kantoor voldoet niet meer aan de uitgangspunten welke daar tegenwoordig aan worden gesteld. Derhalve zal een aanpassing plaatsvinden gebaseerd op de huidige klantbehoefte en –belangen. Bankzaken worden tegenwoordig veelal digitaal geregeld en bankbezoeken worden vooraf gegaan aan het raadplegen van digitale informatie. Klanten die daarna naar de bank komen zullen hier een vertrouwde omgeving moeten ervaren. Een omgeving waarin ze zich welkom voelen en waarin ze de bank kunnen ervaren als een professionele en heldere organisatie.

Ook het kantoorconcept verandert. Waar voorheen de werkzaamheden binnen kantoortijden aan een bureau werden verricht wordt tegenwoordig meer zogenaamd plaats- en tijdsafhankelijk gewerkt en wordt de werkplek aangepast aan de werkzaamheden van dat moment. Activiteit gerelateerde werkplekken derhalve. Het kantoor verandert in een ontmoetingsplaats voor klanten, leden en medewerkers. Door deze verbouwing wordt de gewenste vertaling naar de verlangde, efficiënte, prettige en professionele omgeving gemaakt.


Op de foto van links naar rechts: R.P.J. Horsten (HulstFlier), L.S. van Wezel, (directeur Bedrijfsmanagement Rabobank Drechtsteden), C.P. Hoogendoorn (directievoorzitter Rabobank Drechtsteden), J.C. Blanken (Ben Kraan Architecten),  J.P. Monden (directeur GN Bouw) en 
B.T.M. Kraan (Ben Kraan Architecten).