Winkelcentrum Crimpenhof

In het overdekte winkelcentrum Crimpenhof zijn ongeveer 85 winkels aanwezig. Waarvan een deel van een belegginspartij is en een deel privaat bezit. Boven het winkelcentrum zijn woningen gebouwd.

Vanwege wijzigingen in de brandregelgeving moest het winkelcentrum op deze discipline gemoderniseerd worden. De gewijzigde brandregelgeving resulteerde erin dat onder andere de volgende werkzaamheden zijn uitgevoerd:

Diverse bouwkundige en installatiekundige doorvoeren zijn ter plaatsen van constructieve schrijnen brandwerend afgewerkt. Hiervoor is een certificaat verkregen.

Alle werkzaamheden zijn verricht terwijl de winkels open en ingericht waren. Zodoende is GN Bouw gestart met een warme opname. Dit hielt in: vooronderzoek aanwezige installaties, kennismaken, bespreken aanpak van de werkzaamheden, aanwezig doorvoeren en overige bouwkundige elementen beoordelen. De inspectie en werkzaamheden zijn uitgevoerd in een winkel welke in afgebouwde staat is. Mogelijke overlast is middels tussentijdse noodvoorzieningen door GN Bouw tot een minimum gereduceerd.

In overleg worden de winkelruimten onder andere op basis van het vloeroppervlakte door middel van een vastgesteld uitvoeringsschema gemoderniseerd. Alle winkels zijn na de werkzaamheden opgeleverd zoals ze eerder waren afgebouwd.

Hoewel met zorg samengesteld, is het mogelijk dat wij een bron hebben gemist. Indien uw bronvermelding ontbreekt neem contact met ons op.

Locatie

Raadhuisplein te Krimpen a/d IJssel

Programma

Werkzaamheden vanwege wijzigende brandregelgeving

Opdrachtgever

Crimpenhof

Uitvoeringstijd

Onder regie