Romanohof

Het woonzorgcentrum Romanohof biedt Bouwman GGZ 24-uurs huisvesting en de mogelijkheid om circa veertig bewoners met een psychologisch verslavingsprobleem te begeleiden.

Op aanbestedingsbasis is GN Bouw uitgenodigd om een plan te formulieren waarbij tegemoet wordt gekomen aan de wensen en eisen van de opdrachtgever en haar gebruikers van het te realiseren gebouw.

De opgave welke GN Bouw als hoofdaannemer heeft gecoƶrdineerd bestond uit het realiseren van een complete eigen keuken, badkamers, veertig individuele wooneenheden en zes logeer woonunits. Op de begane grond zijn diverse ondersteunende diensten en voorzieningen gerealiseerd. De aanleg van E en W installaties en een beveiligingssysteem is ook onderdeel geweest van het project.

Tijdens de opening is door velen beaamd dat het woonzorgcentrum Romanohof een 'vijfsterren' woonzorgcentrum is. Ook aan deze opgave om een luxe zorgcentrum te realiseren heeft GN Bouw voldaan.

Hoewel met zorg samengesteld, is het mogelijk dat wij een bron hebben gemist. Indien uw bronvermelding ontbreekt neem contact met ons op.

Kenmerken

Nieuwbouw, intensief begeleid wonen

Locatie

Romanohof 7 te Rotterdam

Programma

2524 m2 BVO, 40 patiƫntenkamers en algemene ruimten t.b.v. begeleiding, verzorging, ontspanning.

Opdrachtgever

Woonstad Rotterdam

Architect

Akropolis Architecten te Rotterdam

Uitvoeringstijd

13 maanden