Hendrik

Sindskort is Hendrik-Ido-Ambacht een mooi complex rijker. De vier volledig gerenoveerde appartementen gebouwen met de naam HENDRIK zijn volledig gerenoveerd om te voldoende aan de huidige wensen en eisen van toekomstige bewoners. Er worden 2, 3 en optioneel 4-kamer appartementen aangeboden met een woonoppervlakte van 60m2 of 69m2 De 2 en 3 kamer woningen hebben allemaal een balkon en kijken uit op mooie groenvoorziening.

De buitenkant van de gebouwen hebben een nieuw verzorgd uiterlijk. Elk blok heeft zijn eigen kleur. In overleg kunnen verschillende keuzes worden gemaakt om het appartement nog meer te laten voldoen aan de wensen van de toekomstige bewoners.

HENDRIK licht dichtbij winkelcentrum de Schoof, verschillende sportaccommodaties en Hogescholen. De Erasmus Universiteit is via het openbaar vervoer ook goed bereikbaar. Daarnaast zijn ook Dordrecht en Rotterdam goed te bereiken via het openbaar vervoer en diverse snelwegen.

Hoewel met zorg samengesteld, is het mogelijk dat wij een bron hebben gemist. Indien uw bronvermelding ontbreekt neem contact met ons op.

Kenmerken

Renovatie bestaande flats

Locatie

Graaf Willemstraat te Hendrik-Ido-Ambacht

Programma

48 appartementen inclusief groenvoorziening

Opdrachtgever

Rhiant

Architect

Roos en Ros Architecten te Oud-Beijerland