De Vorrinck

De Vorrink is een appartementen complex met 29 woningen. De belangrijkste kenmerken voor de woningen zijn: comfortabel, gelijkvloers en veilig. De woningen zijn allemaal 78 m2 groot. Het verschil is dat een aantal woningen een terras heeft. Andere hebben een open balkon en een aantal woningen heeft een loggia. Geïnteresseerde bewoners hebben op deze manier een ruime keuze tussen de verschillende type woningen.

Doordat gebruik is gemaakt van terrassen, open balkons en loggia’s gecombineerd met verschillende kleuren gevel ontstaat een opvallend gevelbeeld. Het complex krijgt hierdoor een karakteristiek, speels en eigentijds gezicht.

Het gebouw is in een bestaande bebouwing gerealiseerd. In de omgeving is veel groen aanwezig. Daarnaast is een gemeenschappelijke groene privé tuin aangelegd. Dit is een prettige plek om afgesloten te genieten van een rustige omgeving. Aan de achterkant van het gebouw heeft iedere bewoner een eigen parkeerplek. In de nabije omgeving is openbaar vervoer, winkelcentrum Crabbehof en rondom liggend groen zoals bijvoorbeeld het Spoorpark aanwezig. Vanaf de Vorrinklaan bent u snel in het centrum van Dordrecht. Daarnaast kunt u via de N3 en A15 en A16 snel naar andere locaties.

Hoewel met zorg samengesteld, is het mogelijk dat wij een bron hebben gemist. Indien uw bronvermelding ontbreekt neem contact met ons op.

Locatie

Vorrincklaan te Dordrecht

Programma

29 appartementen

Opdrachtgever

Woonkracht10