Goudplevier

Voor dit project van 30 woningen in Hoogvliet heeft GN Bouw met haar partners voor het eerst ideeën met betrekking tot keuzevrijheid in de praktijk gebracht.

De woningen zijn als compacte basiswoning ontworpen van circa 120 m² die op veel verschillende manieren uit te breiden zijn door de bewoners tot soms wel 180 m².

Om al deze keuzes voor de kopers inzichtelijk te maken is door BBVH architecten en GN Bouw met hulp van Vestia een woningconfigurator ontwikkeld, de Woonwijzer. GN Bouw heeft haar kennis en ervaring bij dit project als partner kunnen inzetten. Met de Woonwijzer is het heel makkelijk om zelf je ideale woning samen te stellen. Kopers hebben continu inzicht in de kosten, de tekeningen en de 3D beelden van de woning.

De te kiezen opties zijn zo vormgegeven dat er altijd een harmonieus maar afwisselend stedenbouwkundig beeld ontstaat.

Zowel in termen van verkoop als in termen van softwareontwikkeling is het project een groot succes geworden. Alle woningen zijn binnen enkele weken verkocht en gemiddeld heeft men per woning voor circa 45-duizend euro aan uitbreidingen gekozen. De koper heeft de woning dankzij deze woningconfigurator kunnen aanpassen naar haar eigen wensen.

Hoewel met zorg samengesteld, is het mogelijk dat wij een bron hebben gemist. Indien uw bronvermelding ontbreekt neem contact met ons op.

Kenmerken

Nieuwbouw, middels keuzepakket

Locatie

Makreelstraat te Hoogvliet

Programma

30 singelwoningen

Opdrachtgever

Vestia

Architect

BBVH te Rotterdam